telefon0752.618.495
Acasa Despre noi Masini avariate Contact
CAUTA
Piese Auto

 

Cum ne informam referitor la costurile de intretinere.
 

Atunci cand este timpul sa efectuam o revizie periodica la autoturism si nu suntem siguri ce lucrari trebuie efectuate, este bine sa apelam la personal specializat care ne poate indruma si ne poate expune si detalii care poate in alte magazine de piese auto, din diverse motive, sunt trecute cu vederea sau sunt ascunse intentionat.

Unul din considerentele pentru care se poate intampla acest lucru este prezentat in continuare:

Incepand cu anul 1995 la marca Audi si 1997 la Volkswagen, accesul la motor in vederea inlocuirii distributiei se face prin demontarea tuturor elementelor din partea frontala a masinii (bara fata, faruri, traversa si radiatoare). Mai departe trebuie demontate si componentele de antrenare a accesoriilor (cureaua de alternator, cureaua de la compresorul de clima, intinzatoarele acestora) si doar atunci urmeaza capacul distributiei. Firesc ar fi (asa se procedeaza in serviceurile de calitate) ca in acest moment sa nu se inlocuiasca doar kitul de distributie ci si curelele de accesorii si intinzatoarele acestora.

Acest lucru presupune costuri chiar mai mari decat costul kitului de distributie, si poate afecta bugetul alocat reviziei, dar se evita prin aceasta revenirea in service dupa 10.000 sau chiar 5.000 de kilometri pentru inlocuirea lor si plata din nou a manoperei de demontare si montare a tuturor elementelor mentionate mai sus (bara, radiatoare...) si mai ales situatia neplacuta de a ramane in pana cu masina in intersectii sau chiar pe autostrada.

Astfel clientii care sunt in necunostinta de cauza pot fi atrasi de diferentele substantiale de pret dintre magazinele de piese auto dar ele apar doar din motivul prezentat mai sus.

Am ales cazul VW si Audi pentru ca este cel mai elocvent dar situatia se regaseste la majoritatea autoturismelor de generatie mai noua.

Apelati la personalul magazinului nostru pentru a afla costurile integrale ce le presupune o revizie, fie ea chiar si un banal schimb de filtre si ulei...

 

 

Stiai ca trebuie regenerat freonul?
 

Din 2 in 2 ani este bine sa regenerezi freonul din instalatia de clima si sa schimbi uleiul din compresor.

Daca vrei sa-ti intretii corect masina, la maxim 2 ani de zile trebuie sa ne vizitezi pentru revizia instalatiei de clima. Operatiunea de inlocuire a freonului si inlocuirea uleiului pentru compresor dureaza aproximativ o ora si, datorita aparatelor de ultima generatie, suntem intotdeauna gata sa-ti venim in ajutor.

 

   Cand trebuie schimbate anvelopele de vara cu cele de iarna?
Adaugat la 2008-03-05

Este de fapt alegerea fiecarui conducator auto. La temperaturi de peste 10 C uzura unei anvelope de iarna se accentueaza exponential. Aceasta nu mai asigura aderenta si economia de combustibil de care este atata nevoie, iar nivelul de zgomot din interiorul masinii devine deranjant.

In conditiile in care spatiul de depozitare va permite, este indicat sa aveti un stativ pentru cel putin 4 anvelope deoarece depozitarea corecta a acestora este decisiva pentru performantele lor mai ales daca si vara si iarna se folosesc aceleasi jante pe care se monteaza anvelope de iarna respectiv de vara . Daca depozitarea pe perioada unui sezon se face fara ca anvelopa sa fie montata pe janta se recomanda precautie la pozitionare.

Cea mai recomandata metoda este in zig-zag

 

 

Copyright © 2011 - 2019 Dezmembrari Auto
servicii SilkWEB